0
Košík (0) X

Celkem

0.00

Platby

  • Tradiční bankovní převod

Existuje možnost tradičního bankovního převodu na náš účet prostřednictvím kontaktování našeho střediska služeb zákazníkům: [email protected]  Jak to funguje?  

Při zadávání objednávky vyberte možnost Tradiční bankovní převod, na základě této volby obdržíte účetní doklad k platbě. Do názvu převodu uveďte číslo objednávky.  Převod prosím zašlete na číslo účtu: PL03 2490 0005 0000 4600 0013 3359.

  • Online převod

Máte možnost zaplatit online bankovním převodem. Za tímto účelem vyberte možnost “Online převod”.

Jak to funguje?  

– Při zadávání objednávky vyberte způsob platby online bankovním převodem.  

– Budete přesměrováni na stránku, která obsahuje seznam bank.  

– Vyberte si svou banku.  

– Přihlaste se a potvrďte platbu.  

– Po schválení platby budete automaticky vráceni na stránku na webu multivoucher.cz. Poté potvrďte dokončení objednávky.

  • Platební karty

Objednávku můžete pohodlně zaplatit i platební kartou. Pro zpracování platby zadejte údaje o své kartě.

  • Platba podle kódu  

Kódy Multivoucher lze použít pro všechny Poukazy stejné hodnoty v internetovém obchodě multivoucher.cz. Kód dárkového poukazu nezakládá nárok na náhradu nebo vrácení peněz v případě ztráty, krádeže nebo zničení, a to ani částečného.

Pro uplatnění kódu z dárkového Poukazu Multivoucher v obchodě na webových stránkách multivoucher.cz je nutné zadat kód na uvedeném místě.  

Aktuální stav svého Poukazu a datum jeho platnosti můžete zkontrolovat na adrese multivoucher.cz/check-your-voucher-status nebo kontaktujte zákaznický servis na [email protected].  

  • Politika boje proti podvodům  

Přijetí jakékoli platební metody podléhá ověření ze strany společnosti Multivoucher. Vyhrazujeme si právo odmítnout jakoukoli transakci, prodej nebo zásilku, pokud budeme mít podezření na podvod nebo nezákonnou činnost.  

Proč Multivoucher

Obchod s dárkovými poukazy

Všechny naše dárkové poukazy jsou virtuální, tj. mají podobu kódů. Můžeme vám je zaslat emailem, SMS nebo prostřednictvím internetových komunikátorů. Samozřejmě je můžete dostat i ve fyzické podobě.

Dárkové poukazy se mohou nazývat různě, v závislosti na majiteli značky. Mnoho zákazníků označuje poukazy slovy jako dárkový poukaz, dárkový certifikát nebo dokonce dárková karta. Dokonce se jim říká dárkové certifikáty.

 

  • více než 100 známých značek a řetězců, nejširší nabídka na trhu.
  • poukazy na nákup v kamenných a internetových obchodech.
  • všechny dárkové poukazy jsou k dispozici v elektronické podobě jako alfanumerické kódy.
  • okamžité doručení zákazníkovi – do 1 minuty
  • Dárkové poukazy jsou doručovány e-mailem nebo SMS zprávou.

 

Více o nás

784 252 Prodané poukazy

663 221 šťastných kupujících