0
Košík (0) X

Celkem

0.00

Kdo jsme?  

Multivoucher.cz je největší polský internetový obchod s dárkovými poukazy.

Všechny naše dárkové poukazy jsou virtuální, tj. jedná se o kódy. Lze je zasílat e-mailem, SMS nebo prostřednictvím internetových komunikátorů. Existuje také možnost vyzvednout si poukaz ve fyzické podobě. Vyhnete se tak nákladům a problémům s poštovným, kurýry atd.  

Kromě toho je to také univerzální dárkový poukaz, který můžete zakoupit v našem obchodě. Můžete jej vyměnit za jeden z tisíců různých dárků z platformy Multivoucher.cz.

Perfektní dárek – Dárkový poukaz  

Dárkový poukaz je ideálním nápadem na dárek pro někoho blízkého. Obdarovaný si vybere dárek podle svých osobních preferencí, takže se nemusíte bát, že byste se netrefili do vkusu svých blízkých. Pokud potřebujete univerzální dárek, který umožní vašemu blízkému, aby se sám rozhodl, jaký dárek chce dostat, je dárkový poukaz do obchodu s širokou nabídkou rozhodně dobrou volbou.  

Dárkový poukaz od Multivoucher.cz

Dárkový poukaz z naší nabídky vám umožní nakupovat v kamenných prodejnách i online. Mimo jiné je zde:  

  • Dárkový poukaz Zalando
  • Dárkový poukaz Alza.cz  
  • Dárkový poukaz dm
  • Dárkový poukaz Allegro  
  • Dárkový poukaz Nintendo
  • Dárkový poukaz Audioteka  
  • Dárkový poukaz Steam
  • Dárkový poukaz Kaufland

Dárkové poukazy z obchodu Multivoucher jsou ve virtuální podobě a zákazník je má k dispozici během jedné minuty. Dárkový poukaz je zárukou správného výběru a spokojenosti obdarovaného. Dárkové poukazy jsou vhodné pro každou příležitost, ať už jde o dárek k narozeninám pro kamaráda, dárek k výročí, dárek k 18. narozeninám, speciální svatební dar nebo dárek pro šéfa.  

Proč je dárkový poukaz dobrým nápadem na dárek?  

Dárkový poukaz je velmi vhodný dárek. Není třeba znát přesné zájmy, vkus nebo sny příjemců. Stačí mít přibližnou představu o tom, co mají vaši blízcí rádi a za co rádi utrácejí peníze. Hlavní výhodou dárkového poukazu je rozhodně úspora času – nemusíte hodiny přemýšlet, co vybrat. Náš dárkový poukaz je hitem pro malé i velké!  

Nápad na vánoční dárek – Poukaz  

 U nás můžete koupit stovky dárků, takže je rozhodně z čeho vybírat!

Vyberte si jeden z dárkových poukazů a předejte jej osobě, kterou chcete obdarovat. Dárkový poukaz zakoupený v našem obchodě má platnost 12 měsíců a lze jej vystavit na libovolnou částku.  

Dárkové poukazy poskytují skvělý zážitek z nakupování.  

Vyberete si, co chcete, a navrhnete pouze částku uvedenou na dárkovém poukazu. Ať už se jedná o dárkový poukaz Kaufland, dárkový poukaz Zalando, dárkový poukaz Steam nebo dárkový poukaz Alza.cz, můžete si být jisti, že se vám bude líbit. Neváhejte a prohlédněte si širokou nabídku dárkových karet připravenou naším internetovým obchodem! 

Proč Multivoucher

Obchod s dárkovými poukazy

Všechny naše dárkové poukazy jsou virtuální, tj. mají podobu kódů. Můžeme vám je zaslat emailem, SMS nebo prostřednictvím internetových komunikátorů. Samozřejmě je můžete dostat i ve fyzické podobě.

Dárkové poukazy se mohou nazývat různě, v závislosti na majiteli značky. Mnoho zákazníků označuje poukazy slovy jako dárkový poukaz, dárkový certifikát nebo dokonce dárková karta. Dokonce se jim říká dárkové certifikáty.

 

  • více než 100 známých značek a řetězců, nejširší nabídka na trhu.
  • poukazy na nákup v kamenných a internetových obchodech.
  • všechny dárkové poukazy jsou k dispozici v elektronické podobě jako alfanumerické kódy.
  • okamžité doručení zákazníkovi – do 1 minuty
  • Dárkové poukazy jsou doručovány e-mailem nebo SMS zprávou.

 

Více o nás

784 252 Prodané poukazy

663 221 šťastných kupujících