0
Košík (0) X

Celkem

0.00

Dárkové poukazy – B2B prodej  

Je pro vás motivace zaměstnanců důležitá? Chcete účinně povzbudit členy svého týmu k většímu zapojení a efektivitě v práci? Existuje mnoho způsobů, jak motivovat zaměstnance, ale klíčem je najít univerzální metodu, která bude vhodná pro každého zaměstnance a každou situaci. Jak motivovat zaměstnance? Multivoucher je nejlepší řešení! Vaši spolupracovníci sami rozhodnou, na co a jak náš voucher využijí. Neustále se rozšiřující možnosti, které poskytuje systém benefitů založený na Multivoucheru, se tedy hodí pro každou situaci. Pohodlí darování vždy vhodného dárku nebo uspokojivé odměny účinně zvýší zapojení do svěřených úkolů nebo atraktivitu soutěží a propagačních akcí. Právě proto je motivační systém zaměstnanců od Multivoucheru vynikajícím řešením!

Naše vouchery nejsou jen způsobem, jak motivovat zaměstnance. Jsou také skvělou příležitostí posílit vztahy s obchodními partnery a zákazníky. Díky Multivoucheru můžete upevnit vaši spolupráci a budovat trvalé vztahy. Dárkové karty můžete také využít v různých propagačních a marketingových akcích či věrnostních programech. Možnosti jsou široké, protože vouchery od Multivoucheru jsou mimořádně flexibilní a přizpůsobené různorodým potřebám vaší firmy.

Motivace zaměstnanců – jak to dělat efektivně?

Přemýšlíte, jak motivovat zaměstnance? Není to nic neobvyklého, každý vedoucí nebo manažer chce, aby jeho tým pracoval co nejefektivněji. Správné metody motivace zaměstnanců jsou zde klíčové. Motivovaní zaměstnanci jsou více angažovaní, produktivní a loajální ke svému zaměstnavateli. Efektivní motivační systém ve firmě se navíc promítá do lepších finančních výsledků společnosti a vyšší spokojenosti zákazníků i zaměstnanců.

Pro účinné zapojení zaměstnanců do práce lze využít různé motivační nástroje, jako jsou bonusové systémy, nepeněžní benefity (např. karty Multivoucher), možnosti profesního rozvoje a školení. Je důležité, aby tyto nástroje byly přizpůsobeny potřebám a očekáváním zaměstnanců, což zvyšuje jejich účinnost. Individuálně přizpůsobené techniky motivace zaměstnanců vedou k většímu zapojení a spokojenosti, což pozitivně ovlivňuje jejich výkon a produktivitu.

Efektivní motivační systémy zaměstnanců by měly být jasně definované a naplánované. Všichni v týmu by měli vědět, jaká jsou kritéria hodnocení jejich práce, jaké cíle mají dosáhnout a jaké odměny mohou získat za splnění těchto cílů. Transparentnost je klíčem k budování důvěry a férové soutěže v rámci firmy.

Objevte více o motivaci zaměstnanců

Chcete se dozvědět více o tom, jak motivovat zaměstnance k práci? Motivace zaměstnanců nemusí nutně znamenat automatické zvyšování platu. Existuje mnoho dalších způsobů, které mohou přinést vynikající výsledky. Jedním z nich jsou naše vouchery. Proč se pro ně rozhodnout? Dárkové poukazy jsou metodou motivace zaměstnanců, která přináší mnoho výhod jak pro zaměstnavatele, tak pro zaměstnance. Zde je několik důvodů, proč byste měli zvolit vouchery jako nástroj pro motivaci zaměstnanců:

  • Flexibilita – vouchery umožňují zaměstnancům vybrat si, jak chtějí využít získaný benefit. Ať už jde o nákupy, návštěvu kina nebo víkendový výlet, poskytuje to zaměstnancům volnost volby, což zvyšuje jejich motivační hodnotu.
  • Ocenění úspěchů – dárkové karty pro zaměstnance mohou být udělovány jako odměny za výjimečné úspěchy, dokončení důležitých projektů nebo jako součást pravidelného odměňovacího programu. Je to způsob, jak zaměstnancům ukázat, že jejich práce je oceňována.
  • Jednoduchost použití – vouchery pro obchodní partnery a zaměstnance jsou snadno použitelné; stačí zadat kód na příslušné stránce obchodního objektu nebo jej předložit v obchodě a zakoupit jakýkoli produkt nebo službu v rámci stanoveného rozpočtu.
  • Nízké náklady – ve srovnání s jinými formami motivace, jako jsou navýšení platu nebo prémie, může být voucher k narozeninám nebo jiné příležitosti cenově výhodnější, zejména pokud firma hledá způsoby, jak snížit výdaje, aniž by snížila motivaci zaměstnanců.
  • Rychlá odměna – dárkové karty pro firmy umožňují rychlé a přímé odměňování zaměstnanců, což je klíčové pro udržení vysoké úrovně motivace. Okamžitá odměna je účinnější při povzbuzování zaměstnanců k opakování žádoucího chování v práci.

Doporučujeme prozkoumat témata jako:

  • Jak motivovat zaměstnance bez zvýšení platu?
  • Jak motivovat zaměstnance k efektivní práci?
  • Jak motivovat zaměstnance k lepší práci?
  • Co motivuje zaměstnance?

Digitální vouchery pro zaměstnance a obchodní partnery

Máme dlouholeté zkušenosti s B2B trhem voucherů a dárkových karet v Evropě. Neustále sledujeme spotřebitelské chování a rostoucí nároky zákazníků, a proto jsme vytvořili internetový obchod určený i pro ty nejnáročnější zákazníky. Vouchery pro manažery, zaměstnance a obchodní partnery, které nabízíme, jsou plně flexibilní a zcela digitální, přičemž splňují nejvyšší bezpečnostní standardy. Navíc, výběrem digitálního způsobu distribuce sázíte na ekologii a šetříte náklady na dopravu, protože zaměstnanec obdrží SMS nebo e-mail s kódem k uplatnění na multivoucher.cz.

Elektronické vouchery se stále častěji používají jako nástroje motivace a podpory v malých, středních i velkých podnicích. Tento typ dárku je často předáván zaměstnancům při zvláštních příležitostech nebo jako odměna za jejich mimořádné nasazení. Největší výhodou Multivoucheru je jeho univerzální charakter – dárková karta, která umožňuje obdarované osobě vybrat si, na co ji chce využít, z neustále se rozšiřující nabídky produktů a služeb nejpopulárnějších značek. Díky tomu máte jistotu, že obdarovaný bude plně spokojený s touto formou odměny, protože sám rozhodne, na co ji použije. Univerzální charakter navíc umožňuje budovat a udržovat trvalé, hodnotné vztahy s obchodními partnery způsobem, který je vždy vhodný. Vše záleží jen na vás.

Pokud máte zájem o nákup většího množství dárkových karet nebo o pravidelnou spolupráci, kontaktujte nás prosím e-mailem na adrese [email protected]

Multivoucher je nejlepší způsob, jak motivovat zaměstnance k práci!

Proč Multivoucher

Obchod s dárkovými poukazy

Všechny naše dárkové poukazy jsou virtuální, tj. mají podobu kódů. Můžeme vám je zaslat emailem, SMS nebo prostřednictvím internetových komunikátorů. Samozřejmě je můžete dostat i ve fyzické podobě.

Dárkové poukazy se mohou nazývat různě, v závislosti na majiteli značky. Mnoho zákazníků označuje poukazy slovy jako dárkový poukaz, dárkový certifikát nebo dokonce dárková karta. Dokonce se jim říká dárkové certifikáty.

 

  • více než 100 známých značek a řetězců, nejširší nabídka na trhu.
  • poukazy na nákup v kamenných a internetových obchodech.
  • všechny dárkové poukazy jsou k dispozici v elektronické podobě jako alfanumerické kódy.
  • okamžité doručení zákazníkovi – do 1 minuty
  • Dárkové poukazy jsou doručovány e-mailem nebo SMS zprávou.

 

Více o nás

784 252 Prodané poukazy

663 221 šťastných kupujících